OMGEVING

In de stad
Bed | Breakfast WenS ligt in het centrum van de gezellige plaats Leerdam. Er zijn diverse winkels en restaurants op loopafstand. Leerdam staat natuurlijk ook bekend om het glas. Bezoek het Nationaal Glasmuseum met de glasblazerij. 
Gorinchem, uitgeroepen in 2021 door de ANWB tot de mooiste vestingstad van Nederland ligt op 15 minuten rijden, maar is ook met de fiets via een mooie route goed bereikbaar. Ook steden als Utrecht en 
's Hertogenbosch liggen op nog geen half uur rijden van Leerdam.

Op het water
Leerdam ligt direct aan rivier De Linge. In de haven van Leerdam kun je in de zomermaanden een sloep of kano huren, waarmee je prachtige routes kunt varen over De Linge. In de haven worden ook rondvaarten aangeboden via Rederij Leerdam. Dit is een leuke manier om de omgeving vanaf het water te verkennen.

In de natuur
Leerdam ligt midden in Betuwe. Ook wel bekend van alle fruitgaarden. Zo is het hier prachtig in de lente als alle fruitbomen in de bloesem staan! Rondom Leerdam zijn mooie wandel- en fietsroutes die langs leuke dorpjes gaan zoals Acquoy, Beesd en Heukelem. Ook landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt ligt op fietsafstand. Wilt u de fietsen niet meenemen, wij bieden ook fietsenverhuur aan. 
Daarnaast ligt golfbaan The Dutch, één van de mooiste golfbanen van Nederland, op 10 minuten rijden met de auto.